Sunday, 3 July 2011

lOvely weEKenD

Hujung minggu nie..
ermm...mule-mule rase boring giler pasal ro0mmates kene pi BTN,
aku plak dapat BTN lambat agi, so bermalam laa aku sorang2 kat dalam bilik...
(menyeramkan!!!)
nsib baik arr ct (anak sedare) ajak aku pi tengok wayang kat Mid Valley...
hahahaha
cadangnye nak tengok citer Transformer 3...tp malang arr tiket abes..pergh..panas ati jer..
bikin kitorang rase panas jer..
last last tengok citer Monte Carlo

dalam panggung aku  sorang jer jejake dalam 1 row tu..
x leh blah tol laa...><"

pas dah tengok wayang, kitorang bergerak menuju ke Time Square..
lepak kat situ agak lame gak..jalan2 kat Cosmo World
then ct ajak aku pi Low Yat..aku follow jer arr
aku tengok kat Low Yat  tempat aksesori komputer...
banyak giller kot komputer yang ade..ct cakap tempat tu murah..
tp x tau arr..blom tgk harge ag..hehe

Actually, ct memang nak sangat pi Pavillion..
so sebagai seorang pak cik yang baik hati lagi ensem nie(x leh blah plak :p)
aku teman kan arr ct..
jauh giller menapak dari Low Yat ke Pavillion..sampai jer kat Pavillion,
kitorang rest jap..penat beb..x caye pi tanye ct..hehehe
aku tengok kat Pavillion barang mahal2 beb..sempat gak arr menggodeh APPLE laptop,
ipod,iphone,ipad, segale jenis i laa yang ade kat situ..hihihi
dalam kul 5 lebih kitorang balik ke KL Sentral...
sampai  KL Sentral plak kitorang decide nak balik umah pas maghrib
coz taw2 la kan..tkot terlepas maghrib kat dlm tren..
so sementare nak tggu waktu maghrib, kitorang duduk sambil bercerite..
maklomlaa lame x jumpe..(ye kee lame x jumpe???)
macam2 arr yang kitorang bercerite..haha 
klaka pon ade gak..
pas solat, baru arr kitorang bergerak ke Putrajaya...

thanks  for everything..
nanti bebile free kite kuar agi jom..
seronok giller kuar ngan ct,,

3 comments:

siti zulaiha said...

hahahha...thanks pakcik kesayanganku.... yuppp...memang besh la kuar ngan pakcik..klu kuar ngan bdk2 laen...haish smpai bile la baru ct dpt g pavi...

Yukie Neko said...

oo....
kua jln2 ta ajk adk ea...
cmpy atie...T^T
na tgk monte carlo...:P

amir_asyraf said...

pakcik memang best...hehehe
to Yukie Neko..cam ne nak ajak jaih cgt laa...