Sunday, 1 January 2012

Fresh Start for New Year

Hye there & السلام عليكم
311211------> it's the end of the year...
Alhamdulillah dah nak abes setahun an,,tp bile diimbas kembali ape yg aku dah wat sepanjang taon ni..

1. Dapat masok PLKN kat Mersing..best giler sbb aku dapat title pelatih keseluruhan terbaik,,hahaha


2. Amek result SPM..x de laa gempak sgt sampai nak happy2..hahaha aku cume dapat 9A (5A+ 3A 1A-) & 2B (B+ B)..sdey laa gak pasal tgk kawan2 ramai dapat straight A ngan near miss(dapat 1 B)..tp dalam mase yg same aku happy pasal batch aku dapat menaikkan prestasi skola..hahaha

3.Ayah aku belikan jam baru tok aku..hadiah spm..hahaha

4.Aku amek lesen kete n moto..alhamdulillah dgn sekali test aku lulus..tp aku dapat lesen kete dulu pasal aku dah sambung blaja..mase cuti sem baru sambung amek lesen moto..lesen P je kot..hahaha

5.Aku dapat tawaran temuduga tok twinning programme kat Jepun tajaan MARA tp sayangnye aku x pergi..pasal ape??pasal aku parent aku x galakkan,,erm ><"


6.Aku masuk CFSIIUM (UIA je)..happy gak pasal kawan aku ade kat sini n my niece also here..hahaha


7.aku dapat cuti 3 bulan pasal aku x amek short sem..mmg terbaik laa UIA,,


8.aku tak sabo nak balik UIA pasal dah lame sgt cuti..hahaha


9.aku kene re-sit balik paper math aku pasal ade kebocoran mase sem lpas..mood:kuang ajo tol laa..aku x study ag,,hahaha


10.result bio aku truk tp arab and english aku exempted..mmg best laa


11.aku ngah cuci blog aku ni pasal dah berhabuk..lame sgt x up date,,hahaha


Aku harap dengan kedatangan tahun baru ni aku menjadi seorang insan yg lebih baik..
& aku harap dapat slalu up date blog ni,,hahaha

So,ape azam tahun baru korang???





ps:azam aku nak naikkan pointer aku biar aku dapat dekan..hehehe

No comments: